Despre noi

Parteneriat Compexit si Cluj Triatlon Team echipa si receptia masinii.

Cluj Triathlon Team a pornit din dorința noastră de a crea un cadru complet de pregătire și promovare al unuia dintre cele mai frumoase și complexe sporturi: TRIATLONUL.

Antrenorii noștri principali: Iosif (Jozsi) Crișan și Dan Prunduș au împreună o experiență de antrenorat de peste 30 de ani și au obținut alături de sportivi multiple medalii naționale și internaționale.

Activitatea lor s-a desfășurat în cadrul mai multor cluburi clujene, dintre care enumerăm doar câteva: C.S. Politehnica Cluj, C.S. Aqua01, ”U” Cluj și Atletic Cluj.

Pentru că am realizat că uniți putem fi mai buni, în 2018 am pus bazele Cluj Triathlon Team cu obiectivul clar de a aduce performanța triatlonului la nivel internațional în inima Transilvaniei. Suntem determinați și avem încredere că împreună cu sportivii noștri, combinând experiența noastră cu ambiția lor, vom realiza acest obiectiv cât mai curând.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Ciclism de performanta si competitii din Romania.

Servicii

Cluj Triathlon Team organizează antrenamente de performanță și cursuri de inițiere și perfecționare pentru copii și adulți, în următoarele discipline sportive:

Triatlon

Atletism

Înot

Pregătire fizică

Ciclism

Scroll to Top

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu noutătile clubului nostru!