Termeni și condiții de utilizare

       Acest website a fost creat cu scopul de a furniza informații generale despre ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile noastre detaliate în paragrafele urmatoare, deoarece utilizarea site-ului implică consimțământul dumneavoastră cu privire la aceștia.

       Întreg conținutul site-ului regăsit la adresa www.triatloncluj.ro precum și la toate subadresele acesui domaniu este proprietatea exclusivă a societații ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM care își rezervă toate drepturile obținute în acest sens. Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original. Utilizarea conținutul site-ului www.triatloncluj.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date în alte scopuri decat cele personale, necomerciale, este interzisă fără obținerea unei permisiuni scrise din partea ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM  și va fi sancționată după legile în vigoare.

       În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfașurați activități de tip cracking, hacking sau altele care pun în pericol buna funcționare a site-ului sau a serverului. Orice încercare de a­ modifica conținutul site-ului www.triatloncluj.ro sau de a afecta funcționarea serverului care găzduiește site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudă și va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

       Site-ul www.triatloncluj.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM  își asumă dreptul de a face modificări la aceste prevederi fără altă notificare. Când se accesează acest capitol de pe site, se parcurge varianta cea mai nouă. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM  nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect care poate apărea, ca urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, fișiere, imagini, video sau audio). Conținutul site-ului www.triatloncluj.ro a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CLUJ TRIATHLON TEAM  nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare.

       Orice litigiu apărut va fi rezolvat prin înțelegere intre cele două părți (pe cale amiabilă). În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată romane.

Scroll to Top

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu noutătile clubului nostru!